Thursday, July 8, 2010

#7 ; Kem Penyucian Rohani v.s telepon!

Assalamualaikum...

hari ini, aku baru baleq drai KRM PENYUCIAN ROHANI kat skolah...
kiteorg wat QIAMULLAI
pah2 , aku mmg hepi giler ah sbb dapek bukak pose ngan kwn2...
n bley tido ngan kwn2...

tapi, aku ada sikit masalah...
apa ekk maksudnya kem ni vs telefon aku??

sebenarnya, fon aku kena rampas semalam...
aku nak mesej mama aku tapi dirampas oleh cikgu...

omma!! my fon hhuhhuhhu :C

cikgu janji nnak bagi baleq fon tu lepas

UPSR berakhir...

huhu :CC

sedey pye sedey...

tapi, bennde tu mmg baik lah bagi aku... namum, personals dlm tu kan privacy aku, xkan ckg nak baca, nk tgk gambo, nk dgr lagu2, nak tgk folder2 yg ade sume... privacy aku... huwaa!! jgnlah bukak sukahati ckg... sy hormati privacy ckg, ckg krnr hormat lah privacy org... walopun sy tahu sy still murid n lebih muda dari ckg2, tapi, hak peribadi seseorg x bisa di selongkar begitu aja...

x kiralah tua ke, muda ke... privacy is privacy and privacy is the personals of the owner and the personals is for its owner rights only... please take note..

p/s: ini bukan menegur juz nak protes sbb privacy diganggu gugat... hehe :))

Tuesday, July 6, 2010

#6 ; bola punye pasal..

Assalamualaikum...

ariey ni, topik aku adalah pasal bola...
skang ni musim FIFA WORLD CUP atau aku pggl CAWAN DUNIA FIFA...
so, byk lah penyakit2 pelik yg dtg
aku pun mengidap sama...
ape lagi klu bukan
DEMAM BOLA!

kawan2 aku kepala dah nak sama ngan bola...
mmg fanatik...
aku pon,
tapi, aku lebey menat kat kumpulan
SUPA STRIKAS!!
|
v

memang lah kartun ann, tapi, ntah nape, aku menat name kumpulan ni SUPA STRIKAS
Aku dah label sensorang name kartun2 encem ni... men bola mmg pro beb!!
xyah ckp ah...
yg ambut kuning kat dpn tu, klu x nampak name ye, Blok.
Blok name ye...
yg ambut merah menyala tu plak,
TWISTING TIGER atau bakal suami i..
ahaks!!
ngeee,,,

ni plak gambo sensorang... meh aku tulis nama kalau x nampak
dari kiri, atas : El Matador (Matador), Shakes, Cool Joe (Joe), Big Bo (Bo) dan Coach..
Dari kiri, bawah : The Blok (Blok), Twisting Tiger (Tiger), North Shaw dan Dancing Rasta (Rasta)
tapi, dlm gambo ni, Clause xde.. ntah nape... die diganti ngan so Coach tue gemok tu..
ngee....!!


Kat bawah ni ada ranking pemain yg aku menat n fanatiq banget!!
ni EL MATADOR ataupun MATADOR


Ni memang SHAKES

ni plak, my boy, fiance and will-be husband ..
TWISTING TIGER ataupun TIGER

amacam encem akk? nanti aku masukkan vids, kowang engok lah...
hehe :DD

Sunday, July 4, 2010

#5 ; 5A UBB 3-Jun Mid Term Exam

Assalamualaikum...
Baca tajuk mesti dah boley agak ape relatednye ngan duit2 ni
ni sume reward atas result aku
yg
1st time dpt 5A taon ni
ngee...
pepe pon, let's discover Ni, GB aku yg kasi... actually die kasi RM 5, tp, darurat
so, tinggal RM4, pepepon, masih bernilai dan dihargai...
ngee

ni lak, Abg aku kasik
Addi Shah Bandor. (nggak wujud sama sekali okeh... ini cuma duit aku..)
Baik sungguh budak tu ye...
hehe
ngeee....

#4 ; Nilam !!

Assalamualaikum..
Horree!! aku dpt 5A dan pingat Gangsa utk Nilam...
Memang epi x terhingga rasenye..
jom cuci2 mate nengok gambo2 kat bawah ni...
(Nilam)Inilah kad Bertuah aku... Kalau x kerana kad Popular ni, xdpt lah aku nak beli
buku byk2 utk bace... hehe ... okey,
skang ni, aku nak offer korang utk join
RM 10 2 tahun
x rugi...


Ini dia beg kertas tercantik pnah aku tgk,
sbb ade name akulah...
apsal aku edit nama tuh?
sbb xnak bg org tahu..
ngee!!
aku suke beg ni
tapi, dah nak rosak..
ngeee...
:C;;

inilah buttonnya... tgk, name aku tersergam indah...walopun
dapek Gangsa je,,
allhamdulillah


ni lak, ANTARa hadiah yg aku dapek mase NILAM ... kiut gark buku ni
tp aku tarak tahu animal ape yg ade kat dpn tuh
hrp2lah kucng..
hehe
PEPEPON, KORANG cubelah sertai program nilam... biar smpi NILAM...
tak rugi tau...













#2 ; Hohoho!! Baleq Kampong!!

Assalamualaikum...


entri ni citer psl baleq kampong...
biar aku bongkarkan rahsia aku...
kampong aku, cume setengah km dr skolah aku...
maka,
kampung aku adalah sebandar dgn umah aku...
heheh :DD
ngee...




pepeppon, aku ttp baleq kampong..
babnyer, aku ske dok kat kampong
ade pokok 'moktang'(rambutan)utk dipanjat,..
ade dapor yg sentiasa berasap...
ade bilik yg ade komputer.....

haha !!
ngeee...


pepeppon, aku nak citer mase aku baleq kampong...
puppu aku tinggal kat ctu
die drjh dua
waris @ dua pupu aku drjh 4, jiran kampong aku
ske menn ngan spupu aku...
dorang men mcm nilah. :-




gambo kendid... tulah, men tak kabar lansong!!


aku lak dok tengok kat gambo2 lame kat bilik lame mak aku...
tulah aku ngan kakak aku
yg baju merah tu, kakak aku je...
cute gark ann kiterorang??
pastuh, ni kucing kat kampong aku...
namenye DABOB
tgklah ye men2 kat bawah ni... x ske dok diam... tapi kiut
macam i..
ngee... :))



video
stakat tu jelah entri baleq kampong yekk. c ya next time

Friday, July 2, 2010

#1 ; ~bear~ oh bear..

ape nih main bear2 ni... dah beso pendek nak men bear lagi??

yelah ... bukannya salah pon!

sukati ngkolah!







ni nak citer pasal bear lah ni... aku dok 2nggu2 bear yg aku psn kot internet... x smpi2 lagi... dah ;ah canteq bear ouh... jgnlah x valid lak no account bank aku.... x pun, salah taip... nanti terbatal tanpa notis!!






Mr LufHyu
~kakak aku kasik mase b'day aku yg ke seblas...
~aku cayam bgt sama yer...
~aku nak peluk ye skang, tapi, malas nak amik... wei..!! byk kesah lak
~plg mahal, walopun murah di harga, mahal di keikhlasan...







[/quote]

cayam nye kat bear tuh... nak peluk kat skola, mane ley bawak!!! wooo D: ...!! jgan mengada!!
ngee....



GuestBook

BlogMail